13Febrero
17 +45 Cube - Esquaix Cambridge.jpg

Pàdel. Resultats dels equips SUBARU masculins

PadelCat 3a Masculí. Derrota a casa amb el CNI 1-2
Marc Bausili/Marc Rabell van caure per un renyit 6-2, 5-7, 1-6 amb Carlos Lapuente/Siscu Garcia, els dos Jordis, De Belza i Ferrer van empatar a 1 guanyant Marc Murillo/Cristian Muñoz per 6-1, 6-2 però en el decisiu partit Josep Buron/Josep Mª Méndez van caure 1-6, 3-6 amb Jordi Ollé/Jordi Segura.
Lliga Pàdel +45 Oxford
Victoria 3-0 a casa vs un del potents del grup dels Blaus, el de l'Slampadel, de Collbató que va alinear un equip circumstancies.
Albert i Jordi Homs van dominar 6-0, 6-1 a Pere Mas Miquel Roure, Agustí Homs/Lluís Fernández van dominar per idèntic resultat a Òscar Bailen/Iñaki Muñoz i finalment David Sanuy/Josep Ferrer va acabar la feina guanyant amb més dificultats 5-7, 6-0, 6-2 a Pere López/Esteve Genís.
Lliga Pàdel +45 Cambridge
Bona victòria a fora 1-2 vs CUBE i sumant 2 nous punts d’or que donen clares opcions de classificació pels play-off finals a celebrar a l’Slam club per la primavera.
Jaume Vidal/Santi Aizcorbe van començar malament caient 0-6, 3-6 amb Valentí Santcliment/Jimmy Jiménez, però Jordi De Belza/Xavi Balp van empatar guanyant un partit que és va complicar al principi 4-6, 6-1, 6-2 davant Toni Martínez/Sebastià Florensa.
Finalment Jordi Ferrer/Josep Anton Colom no van fallar i es van endur el decisiu 6-0, 2-6, 6-2 amb Pere Fernández/Artur Garroset.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.