20Febrero
17 +45  Esquaix Cambridge  - PCP.jpg

Pàdel. Liga +45. Dues victòries importantissimes d'Oxford i Cambridge

Lliga Pàdel +45 Cambridge Bona victòria a CASA  2-1 amb Pàdel Center Penedès

Novament dos punts d’or per l’equip de veterans de cara a la classificació per jugar els play-off.

Jordi De Belza/Jaume Grané van sumar el primer punt guanyant 6-3, 6-2 a Jordi Oliveras/Mingu Via, però els del Penedès van empatar gràcies a Joan Pedro Casado/Jose Puga guanyant en dos set a J.J. Penedès/Santi Aizcorbe. Finalment el partit es va decantar pel igualadins gràcies a la victòria de Josep Anton Colom/Jordi Pallarès 6-2, 6-3 amb Roman Castell/Sergi Gràcia.

Lliga Pàdel +45 Oxford Victoria 1-2 a Can Bonastre.

Desplaçament difícil a Can Bonastre però ben resolt per l’equip d’Oxford.

Les coses van començar molt malament amb la derrota d’Albert Homs/Isidre Marimon 2-6, 6-7 amb J.A. Recasens/J.A. Blanquez, però Lluís Fernández/Joan Llorach van empatar guanyant un renyit parit de 6-4, 6-7, 6-3 i finalment en el que decidia David Sanuy/Jimmy Dinaret no van tenir problemes per superar 6-2, 6-1 a Edu Farreras/Juanjo García

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.