01Febrero
15Totpadelveterans2.jpg

Pàdel. L’equip Subaru de veterans cau 2-1 a St. Fruitós davant els líders.

Pàdel. L’equip Subaru de veterans cau 2-1 a St. Fruitós davant els líders.
Tot Pàdel i el nostre equip Subaru de veterans es van jugar el títol honorífic d’hivern de la lliga comarcal.
El dos equips arribaven a la última jornada de la 1a volta com a primers de grup i per tant tot depenia d’aquest resultat per saber qui seria el líder un cop finalitzada la volta d’hivern.
Finalment els del Bages és van endur la victòria per 2-1.
Les coses no van començar gaire be ja que Pep Ferrer i David Sanuy van caure 6-1, 6-2 davant Mario Putellas/Andreu Moreno, però Jordi Homs/Àngel Solé van adreçar la situació gràcies a la seva victòria 6-2, 6-3 davant Orenci Mora/Lluís Gómez. Però finalment, Jaume Grané/Lluís Fernández poc van poder fer davant la superioritat de Albert Lahoz/C. Casals caient 1-6, 4-6 i per tant, desfent l’empat.
L’equip segueix en segon lloc i una segona volta més regular, fa pensar que les opcions de guanyar el títol per segon cop en 3 anys, és possible.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.