03Abril
17 Can Bonasttre 4a.JPG

Pàdel. Dues victòries i una derrota dels equips femenins SUBARU

PàdelCat 2a Femení. 
Derrota a casa per 1-2 davant l’Indoor Igualada en un grup molt complicat i molt igualat.
Carla Gassó/Marta Hidalgo van guanyar el seu partit quan solament s’havien jugat 2 jocs degut a una lesió davant Sandra Leal/Antònia Arrabal, però Xussi Muñoz/Rosa Calvet van caure 6-3, 06, 2-6 amb Berta Ferrer/Elena Busquets i finalment Mònica Òdena/Laia Aguilera van cedir 4-6, 6-4, 2-6 amb Laura Barco/Marta Bergadà. 
PàdelCat 3era Femení. 
Gran victòria de les noies Subaru per 0-3 al difícil desplaçament a Les Moreres. 
Eva José/Mireia Parramona van sumar 4-6, 6-4, 6-4 amb Sònia Díaz/Ani Ureña, Trini Pacheco/Georgina Carrer van guanyar un igualat partit de 4-6, 6-3, 7-5 davant Tonyi Arribas/Rosa Llucià i finalment les germanes Calvet van guanyar més holgadament per un doble 6-2 a Gemma Farreras/Esther Fernández.
PàdelCat 4rta Femení. 
Les noies Subaru de 4ª categoria, també van trobant el bon camí de les victòries, aquest cop de forma molt treballada a casa davant Can Bonastre.
Les coses no van començar gaire be ja que Joana Bisbal/Mònica Ferrer va cedir 06, 4-6 amb Veronica Díaz/Gemma Recasens, però Irene Gil/Mar Piqué van igualar gràcies a un 6-0, 6-2 amb Sandra Barberia/Susanna Paquico. En el decisiu, la Ro que formava parella amb la Gemma Fernández va estrenar la casella de victòries sumant 7-6, 6-2 amb Imma López/Susanna Piñar. Felicitats a totes!!!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.