10Abril
17 Infinit.JPG

Lliga Pàdel +45 Oxford i Cambridge a quarts de final i sense derbi de sang.

Finament i és una llàstima, no hi  haurà derbi de sang entre els dos equips de +45 del club que juguen la lliga comarcal.

El dos equips s’han classificat en tercer lloc i calia que un d’ells acabés en segon per fer una quarts a mort…

En el fons potser millor que sigui així ja que Oxford ha arribat justet i Cambridge en gran forma.

Però ben mirat un duel de sang amb els capitans fent alineacions “d’amagatotis” no tenia preu.

Malgrat tot, s’esperen dos derbis a mort Oxford contra Infinit i Cambridge davant Les Moreres.

Anant al gra…i en el partit que quedava pendent del grup dels Vermells, els de Cambridge, van sumar la victòria a casa davant Infinit per 2-1 que l’hi permet a l’equip Subaru classificar-se pels quarts de final.

Jordi De Belza/J.J. Penedès no van tenir bon dia caient 1-6, 5-7 amb Oriol Vilardell/Àngel Triviño, però els de Subaru van capgirar el marcador, primer amb Xavi Balp/Santi Aizcorbe dominant 6-3, 6-4 a Joan Morros/Àngel Pérez i desprès Jaume Grané/David Jaume guanyant a Pepe Yebra/Abdelah Zaim per 6-0, 5-7, 11-2.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.