05Mayo
17 Campus fede1.jpg

Esquaix. CAMPUS D’ESTIU 2017

És molt probable que alguns de vosaltres, ja heu tirat plans pels campus dels vostres fills. Ara és un bon moment per decidir-ho. Juliol és fa llarg i una activitat esportiva pel teu fill el motivarà i l’activarà. Tot i que encara el marge de temps és ampli, no volíem deixar passar la ocasió per aconsellar-vos 2 campus d’estiu d’esquaix que de veritat paguen la pena.

CAMPUS FEDERACIÓ CATALANA.

Aquest és un campus de primer nivell en un lloc idíl·lic de la Costa Brava i en un club realment espectacular com és el Tipi Park d’Aro. L’allotjament, just al costat, no és menys espectacular: Càmping Mas Sant Josep de categoria especial.

3 dels instructors són prou coneguts vostres: El germans Jaume, Bernat i Joel i el Nasi Herms, responsable de l’escola dels dimecres. Si hi afegim el Neozelandès Toni Griffin ex TOP 40 del món, l’anglès Richard Williams i el jugador català Dani Pascual, el campus te garantida una qualitat quasi be imbatible.

Les hores de pista d’aquest campus són moltes i les varietats per setmanes o dies solament, a escollir, també. A més te la gran virtut de que és tracte d’un campus molt personalitzat ja que està poc massificat i això és sempre una gran avantatge en l’aprenentatge i la millora.

CAMPUS TINO CASAS

El campus Tino Casas te un dilatada i llarga trajectòria. Es celebra a Palència (Castella i Lleó) i compleix la 14a edició íntegrament sempre en juliol.

El seu prestigi es inqüestionable i les instal·lacions són també de qualitat. Dos dels tècnics del club, el Tino i el Joel formen part de d’un equip que també comptarà una setmana, amb la presència de l’australià Cameron Pilley TOP 20 mundial i sempre acompanyat d’un staff important.

El campus combina esquaix, alguna sortideta cultural i sobretot diversió. Te el format per setmanes i per més info pots venir el dimarts al club per saber-ne més detalls preguntant al seu responsable, el mateix Tino Casas.

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.