08Mayo
17 Triops.JPG

Esquaix. Lliga nacional de 1a categoria. Classificats pel PLAY-OFF en la última jornada i el Nacho a Praga amb "la roja"

L’equip RS-PLASTNET que juga la lliga de 1a nacional és va classificar “in extremis” pels play-off al títol desprès de la última jornada jugada al club Triops de Banyoles.
Amb les notables absències del Bernat Jaume, recentment operat de menisc i l’anglès Alex Noakes, els anoiencs van tibar del Joel Jaume, Nasi Herms i Joan Arnau Pallejà. En la jornada del matí, les coses es van complicar ja que el Sant Andreu ens va guanyar 3-0 i el Trips va guanyar el seu partit amb el Nick de Barcelona, però en la jornada de tarda davant el Nick de Barcelona calia sumar un parell de puntets i així va ser gràcies al Nasi Herms davant Dani Quian i el Joel Jaume guanyant un agònic partit de 3-2 enfront el Dani Ramírez.
En circumstàncies normals i amb l’equip de gala, els anoiencs podrien optar clarament al títol, però amb l’equip en quadre veurem quines opcions és tenen a les semis del play-off.
Nacho Fajardo amb “la roja” a Praga. Tal i com ja vàrem avançar el jove montbuienc Nacho Fajardo defensarà els colors de la roja amb la selecció espanyola que jugarà el proper cap de setmana a Praga els europeus sub 15 i sub 17. El combinat espanyol, el completa la catalana del Sant Andreu Noa Romero i el Murcià Adrián Gracia. Pel que sembla, la selecció espanyola no ha tingut massa sort en el sorteig ja que està enclavada en el grup dels actuals campions Anglaterra i solament optarà al títol el primer de de cada grup. Veurem que passa per això.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.