29Mayo
17 Fira 1.jpg

Esquaix. 31 anys de comarcal d’esquaix Firanoia

L’Esquaix Igualada te l’honor de celebrar el torneig més degà que s’organitza a l’estat. Des de 1987 ininterrompudament, hi ha campions comarcals d’aquest esport.

Nacho Fajardo, Dani Saragossà, David Sanuy i Kike Dolz campions en les 4 categories.

44 inscrits i molt ambient a les pistes va caracteritzar una nova edició del campionat comarcal.

El montbuienc Nacho Fajardo va dominar la 1a categoria imposant-se en la final al Pablo Dolz,. El tercer lloc va ser lloc del podí va ser pel Joan Arnau Pallejà i e quart pel Nil Munné. A segona categoria molt igualtat i domini del capelladí Dani Saragossà guanyant la final al Joan Llorach amb el Rafa Sánchez en tercer lloc.

A 3a categoria el David Sanuy va pujar dal del calaix guanyant la final al Javi Fajardo amb el brasiler Arthur Masiero en tercer lloc i finalment a la 4a categoria, victòria del Kike Dolz en la final davant Jordi Gual amb el Quim Serra en tercer lloc. El president de la fira Joan Domènech i la regidora Carme Riera van posar el punt i final amb la corresponent entrega de premis.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.