08Febrero
15PadelStAndreu.jpg

Pàdel. Les noies Suabru ensopegen a Sant Andreu en la del Baix Llobregat.

Desprès de 2 victòries, un experimentat Sant Andreu va derrotar al nostre segon equip SUBARU en la lliga del Baix Llobregat. La veritat és que l’equip no va tenir el dia, caient amb claredat davant el CT St Andreu de la Barca per 3-0.
Marta Hidalgo/Dolors Mallofré van caure amb Sara Jimenez/Nieves Martínez per 0-6, 4-6. La cosa no va millorar en el segon partit i Montse Santamaria/Cristina Ferrer també van caure per 1-6, 2-6 amb Minerva Pérez/Erica Pelaez. Finalment en el partit més igualat, Xussi Munñoz/Joana Vilarrubies van cedir amb Laura Migó/Laura Lopez per 3-6, 4-6.
Això si... en ambient, bon perdre i glamour, no ens guanya ningú!!!!
Never walk alone!!!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.