08Febrero
15Rocafort.jpg

Esquaix. 4 punts d’or per l’equip Radio Sala en la 3a jornada de lliga de 1a categoria.

Fructífera 3a jornada de lliga catalana de 1a amb 4 dels 6 punts possibles.
En la jornada del matí, igualada eliminatòria entre els nostres i el Tenis Sabadell. En el primer partit, Joel Jaume va caure per un ajustadíssim 10-12, 11-9, 10-12, 11-13 davant el vallesà Eric Zabalbeascoa. Bernat Jaume va empatar el partit dominant 3-1 al número 1 de Catalunya Ivan Flores per 9-11, 11-6, 11-9, 11-7. Amb empat a 1 Nasi Herms va ensopegar amb Marc Bieto caient per 3-11, 7-11, 6-11.
En la jornada de tarda, victòria 3-0 molt important davant el Nick Sports de Barcelona. Nasi Herms va sumar un punt molt important davant David Febrer per 3-1, Joel Jaume també va guanyar el seu partit 3-0 i finalment Bernat Jaume va sumar el tercer davant Dani Ramírez també per 3-0.

La nostre representant femenina, la palentina Laura Martin, que en forma de prova, competeixen sense comptabilitar els resultats, va guanyar un dels seu dos partits.

Aquest resultat de l’equip Radio Sala torna a posar als igualadins dins la lluita pel play-off al títol tot i ser el que menys opcions te de moment, dels 5 que hi opten.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.