19Junio
17 Esquaix lliga cat Nick 1a.jpg

Esquaix. L’equip Radio Sala PLASTNET acaba quart a la lliga catalana

L’Esquaix Montjuic va ser la seu del play-off de lliga catalana de 1a categoria. L’equip igualadí va assolir el mateix lloc on va acabar la fase regular.

En la jornada de matí, l’equip anoienc va tenir a tocar el pase a la final. Nasi Herms va doblegar Oriol Mestres per 3-1, Bernat Jaume desprès de la llarga lesió que l’ha tingut apartat del circuit durant 3 mesos tornava a la competició perdent per 3-0 davant Iker Pajares, però amb molt bones sensacions i en el decisiu partit, l’anglès Alex Noakes va cedir en 3 jocs molt igualats davant l’holandès Tess Jutte. En la jornada de tarda pel tercer lloc, mala sort pel anoiencs ja que Joel Jaume va dominar 3-0 a Marc Soriano i Nasi Herms guanyava el seu partit 2-0 caient lesionat davant Cristian Romero. En el decisiu Alex Noakes va caure amb Dani Pascual. La temporada doncs arriba a la fi assolint el quart lloc en 1a categoria, mantenint a 2a els segon equip i no poden pujar l’equip de 3a. Setembre més...

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.