19Junio
2017-06-18-PHOTO-00000405.jpg

Pàdel Caprabo-Crossland. Fantàstic torneig i fantàstic ambient a les pistes de pàdel del club

El Caprabo Crossland va ser un èxit tant de igualtat esportiva com de participació (88 participants). A la categoria A treballadíssima victòria del Marc Corcelles/Carlos Jiménez resolta en el tie-break per 7-5 desprès d’empat a 1 en sets davant Nil Munné/Josep Llorach. En el partit pel tercer i quart lloc Carles Costa/Jaume Mallart van resoldre davant uns cansats Roger Rosich/Ramón Gabarró. A la categoria femenina, Marta Hidalgo/Carla Gassó van fer bons els pronòstics dominant la gran final a la Rosa Sanuy/Teresa Jorba en dos sets. Terceres foren les joves Mònica Òdena/Laia Aguilera guanyant pel bronze davant Eva José/Mireia Parramona. En la categoria B masculina domini incontestable de Joan Figuerola/Xavi Balp davant Marc Rabell/Gerard Poch en una renyida final de dos sets. Tercers del podí van ser Jordi Ferrer/Xavi Cantero desfent-se de Jordi Pallarès/Abraham Costa i finalment en la categoria femenina B igualadíssima final entre Mònica Ferrer/Neus Fresnedoso resolta en el tie-break per 7-5 davant Mar Piqué/Irene Gil. Terceres van ser Mercè Muntané/Teresa Izcara guanyadores del duel pel bronze davant Dolors Morera/Montse Teixidó.

Sota acte notarial, l’Isidre va ser l’afortunat que és va endur la TV. La veritat... és que ningú s´ho va creu-re....

Com marca la tradició tot va acabar a l’snack del club amb els corresponent lliurament de recompenses i ambient immillorable.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.