03Julio
17 PadelCat 3era Olesa.jpg

Pàdel. L’equip femení Subaru de 3a si, però l’equip masculí, no

Els dos equips de 3a categoria que juguen la lliga PàdelCat es van classificar per jugar la fase final de la lliga regular. L’equip femení va tenir un gran actuació guanyant al CT Olesa mentre que el masculí es va quedar a les portes caient 2-1 amb l’Slam Pàdel a Collbató.

Les noies Subaru tenen moltes opcions de jugar els màsters final, després de guanyar 3-0 al CT Olesa.

Mireia Parramona/Eva José van dominar 7-5, 6-4 a Queralt Pastor/Anna Martín, Georgina Carrer/Joanna Calvet van guanyar amb solvència 6-4, 6-q a Núria Alcaraz/Juani Fernández i finalment en el duel més igualat, Joanna Dalmases/Imma Llopart va sumar el tercer punt  2-6, 6-4, 6-3 amb Lídia Vicente/Elisabet Fontanillas.

El nois Subaru van ensopegar a Collbató i per tant queden fora dels màsters final.

Marc Rabell/Josep Buron van caure 2-6, 1-6 amb Julio Villacian/Francesc Jiménez, Àngel Solé/J. A. Colom van empatar a 1 gràcies a un 6-3, 6-2 amb Pere Mas/Serio Lopez però finalment en el decisiu, Jordi Pallarès/David Hornos van cedir 5-7, 1-6 Òscar Bailèn/Israel Tomás.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.