20Febrero
15N.Lleida.jpg

Esquaix. L’equip Radio Sala surt trasquilat davant els líders.

El segon equip Radio Sala que juga la lliga catalana de 2a, va tenir de rival el Natació Lleida. Els de La Paeria van perdre la 1a categoria l’any passat i aquest any han reunit el millor del millor de la Terra Ferma per fer un equip que els retorni on en realitat els hi pertoca.
De la mà dels seu gran capità, Òscar Falcón, conegut dins del món esquaixístic com a Ullet Negre, la seva sola presència ja intimida i els de Lleida ens van endossar un 0-4 inapel·lable.
Lluís Fernàndez va caure 9-11, 7-11, 7-11, Rafa Sánchez va tenir igual sort caient 5-11, 7-11, 5-11 davant el vallenc fitxat pels lleidatans Lluís Coromines. Toni Jiménez va ser l’únic que va esgarrapar un set davant Santi Castillo caient per 1-3 i finalment Joan Llorach poc va poder fer davant Edu Nadal 8-11, 6-11, 4-11.
Caldrà esperar rivals amb menys ambició... per poder seguir sumant.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.