22Enero
18 Super-lliga 2.jpg

Esquaix. Bon debut de l'equip RS-PLASTNET en la super-lliga CAPRABO

De moment l'equip ocupa el tercer lloc i te molt a tiro al primer classificat, el Nick de Barcelona.

Estrenant un nou format molt atractiu va començar la super-lliga Caprabo al Malibú Esportiu de Sabadell.

Aquest nou format és similar al que s’utilitza a la lliga italiana amb en jornada de matí i tarda a dos sets a 15 punts i el fet més diferencial és que enlloc dels sets, es sumen el total de punts guanyats i perduts en els 2 sets obligatoris.

En la jornada del matí l’equip RS-PLASNET va jugar contra en Nick Esports de Sabadell. Joel Jaume va cedir 0-2 amb Dani Pascual 12-15, 10-15 (-8). Bernat Jaume i Edmon López van empatar a 1 amb el còmput global de (-2) per l’anoienc i el jove Nacho Fajardo també va empatar a 1 amb el veterà David Febrer amb un total de (+1).

En la jornada de tarda davant l’Squash Project, Joel Jaume va empatar a 1 amb Xavi Blasco però va sumar un global positiu de +6, en canvi el Nacho Fajardo va cedir amb Alex Luque per 0-2 (-12) però finalment Bernat Jaume va dominar l’anglès de Blanes Richard Williams per 15-7, 15-8 (+15) per tancar la jornada en tercer lloc amb 151 punts solament a 4 punts del segon, el Malibú i a 6 del primer, el Nick Esports de Barcelona.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.