22Febrero
15AndreGimenocasa.jpg

Pàdel. Dues derrotes per la mínima en la lliga federada i Baix Llobregat

El primer equip Subaru debuta caient 2-1 amb el CNI.
Partit molt ajustat entre els nostre primer equip i el CNI en la primera jornada de lliga federada de 1a categoria.
Isidre Marimon/Marc Corcelles no van tenir gaire bon debut i van caure en 2 sets davant T. Cirujeda/J. Ulloa, la cosa va canviar ja que de Mito Campins/ Josep Llorach igualar a 1 davant Cesc Figuerola/Nacho Pérez però finalment en el decisiu, després d’un llarguíssim partit els nostres Carlos Jiménez/Bernat Solé van cedir en 3 sets davant Xavi Morera/Juan Pajares.
L’equip Subaru femení perd 1-2 davant les segones en el Baix Llobregat.
Les noies que juguen les lliga del Baix Llobregat van perdre a casa contra les segones classificades de la lliga, el club Andrés Gimeno.
Montse Santamaria/Encarna Delgado van obrir foc caient 1-6, 2-6 davant la experimentada parella Maite Romaní/Toñi Carretero
Georgina Carrer/Rosa Mas van completar un excel·lent partit empatant a 1 i guanyant 6-3, 6-2 Beatriz Rodríguez/Paqui Janduca, però en el decisiu
En el decisiu Xussi Muñoz/Mònica Òdena van plantar cara en tot moment però al final és va notar l’ofici per acanar cedint per 5-7, 2-6 davant Núria Cuscó/Iolanda Luna.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.