05Febrero
IMG_2422.jpg

Esquaix. L’equip júnior Caprabo segueix líder de la lliga catalana i el Bernat guanya amb Bexley a la lliga anglesa

Esquaix. L’equip júnior Caprabo segueix líder de la lliga catalana.
L’equip infantil de l’Esquaix Igualada-Caprabo segueix liderant la lliga catalana infantil desprès de 8 partits. El la 2a jornada jugada al Tipi Park de Santa Cristina els anoiencs van mantenir el liderat amb 1.275 punts, 12 més que el Malibú A de Sabadell, segon i també per sobre del Sant Andreu, tercer amb 1.234. Els igualadins van formar amb Nil Aguilera, Jordi Colom, Eric Morillas, Pau Doncel, Gerard Sabariegos i Montse Fajardo. En la jornada de matí, els de Caprabo va jugar amb Triops B i Malibú B i en la jornada de tarda, ho van fer amb Malibú A i Squash Project.
Resten 2 jornades una al Triops de Banyoles i la decisiva, al Marconi de Terrassa per decidir el títol.

Bernat Jaume segueix sumant a les lligues europees. L’anoienc Bernat Jaume va sumar la seva 1a victòria a la lliga anglesa PSL guanyant el partit decisiu davant Tim Vail (Chichester) per 3-1. El igualadí juga amb Bexley, al sud de Londres, un club d’una llarga tradició tan en esquaix com en tenis. La PSL és la lliga professional més important del món, és juga els dimarts i els divendres i acostumen a participar tots els millors jugadors del món, en els diferents equips repartits per territori angles.

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.