23Febrero
15Valencia1511.jpg

Esquaix. Montse i Nacho Fajardo acaben en quart i setè lloc del campionat d’Espanya S11 i S15 anys.

Gran resultats dels joves germans Fajardo als campionat d’Espanya jugats a Valencia.
La joveníssima Montse Fajardo va tenir una notable actuació i desprès de guanyar a 1a ronda a la cap de sèrie 2 Angel Gracia. Això l’hi va permetre plantar-se a les semis i perdent amb l’egípcia resident a Espanya Farah Mahfouz. Pel tercer lloc, va també perdre davant amb la gallega Sofia Rodríguez.
El resultat de la Montse és molt bo tenint en compte que encara te molt recorregut en aquesta categoria degut a la seva curta edat.
El seu germà Nacho per la seva part, va tenir també una destacada actuació guanyant a 1a ronda al també català i campió de Catalunya S15 Pablo Dolz del Natació St. Andreu per un agònic 3-2. A quarts de final va ensopegar amb els seu vell rival de categoria, Ivan Pérez. Per llocs va perdre el primer partit però va guanyar el segon davant D. Martin i quedant en un gran setè lloc final.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.