19Febrero
18 Oxford_Cambridge.JPG

Lliga Pàdel +45 Oxford vs Cambridge i derrota a ca n'Amat a 2a

Emorzar de gala avant-match al Mirasol i última jornada de la primera fase de la Lliga +45 amb l'esperat enfrontament entre els 2 equips Subaru de l’Esquaix Igualada, Oxford i Cambridge. Els partits com ja es preveia, van estar molt igualats i al final, victòria per 2-1 per Oxford, que no va satisfer a ningú. 

Xavi Balp/Jaume Grané va sumar el punt de Cambridge imposant-se a Gabi Bonet/Lluís Fernàndez per un doble 6-4, però Oxford va capgirar el marcador amb la victòria de Jordi Homs/Ramón Gabarró 4-6, 6-4, 6-2 davant Jordi De Belza/J.J. Penedès i la decisiva d’Albert Homs/Isidre Marimon davant Xavi Linares/David Jaume per 6-4, 5-7, 6-2.

PadelCat 2a Masculí. Derrota a Ca n’Amat.

Desplaçament a Ca n'Amat on amb la coincidència d'horari de joc amb l'equip Federat, va fer impossible poder desplaçar tot l’equip al complert.

Tot i així l'enfrontament es va tancar perdent per 2-1 amb un bon puntet salvat per la parella 3, Xavi Lorente /Joan Arnau Palleja guanyant 6-2, 6-1 a Carles Verdú/Lorenzo Gonzalez.

La parella 2 Jan Albareda/Lluis Fernàndez ho van tenir a tocar en els dos sets caient 7-5, 7-6 amb Lluís Valle/Pepe Navas. 

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.