19Febrero
18 Camp Esp 11_15.jpg

Esquaix. Nacho Fajardo guanya l’estatal d’esquaix S15

Gran cap de setmana d’esquaix pels anoiencs desplaçats a Madrid, ciutat que va organitzar el campionat d’Espanya S11 i S15.

En especial, gran cap de setmana pel montbuienc Nacho Fajardo que va guanyar la categoria de S15, no sense dificultat primer guanyant 1/8 de final Jorge Carretero, a quarts a Joel Eransus, a semis després d’un igualadíssim partit de 3-2 salvant pilotes de partit davant Álvaro Martín i a la final davant el murcià de San Pedro del Pinatar, Adrián Gracia.

En la mateixa categoria, molt bon resultat del també anoienc Nil Aguilera que va desprès de guanyar a Pablo Merino a 1/16 va cedir vuitens davant Pablo Antolín. En el quadre per llocs va guanyar a Lluís Bori i Roger Ortega però va cedir amb Jordi Carretero en el partit pel 9è lloc.

El capelladí Jordi Colom no va tenir gaire sort caient en el partit de 1/16 amb Cristian Domínguez per acabar finalment 20è en el quadre per llocs.

Finalment la Montse Fajardo també va tenir una destacada actuació quedant en 6è lloc final, guanyant a 1/8 a Lin Chen però caient a quarts davant la campiona Noa Romero del Sant Andreu. En el quadre per llocs va guanyar Michelle Quevedo però va cedir amb la gironina Ona Blasco pel 5è lloc final.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.