26Febrero
18 +45 J12 Oxfort - Tot Padel.jpg

Pàdel. Derrota del 3er equip PàdelCat i victòries d'Oxford i Cambridge a +45

Lliga PadelCat 3a Masculí

Derrota a casa per 1-2 davant de C.T. Vilafranca. 

En aquesta segona fase al haver quedat dins el grup A, toca patir i aprendre. El puntet guanyat, el va sumar la nova parella Jordi Giralt i David Pérez, uns dels reforços d'hivern.

J. M. Pino/Marc Rabell van caure 1-6, 2-6 amb Carlos Jiménez/Matías Ferran, David Pérez/Jordi Giralt va empatar guanyant 6-2, 6-1, però David Mestres/Pol Palmés van cedir en el decisiu per un renyit 3-6, 5-7 davant David Álvarez/Lluís Ferrer.

Lliga Pàdel +45 Oxford

Els de 'Oxford' segueixen trepitjant fort i han començat la segona volta de la millor manera possible. Victoria per 3-0 vs el Tot Pàdel. Tot i el resultat les coses no van ser gens fàcils per els nostres, ja que els enfrontaments van anar molt ajustats i en molts moments van perillar els 3 punts. 

Isidre Marimon/Albert Homs van sumar en un dramàtic partit de 7-5, 6-7, 7-5 amb Micky Martínez/Andreu Moreno, Jordi Carol/Lluís Fernández tampoc ho van tenir fàcil guanyant 6-3, 7-6 amb Llorenç Pellicer/Cresen Casals i finalment Jordi Homs/Josep Ferrer va necessitar del tercer set guanyant 4-6, 6-3, 6-3 davant Dani Ariza/Octavi Lupon.

Lliga Pàdel +45 Cambridge

Victoria també de Cambridge a Manresa davant el CUBE en aquest cas per 1-2. Bon resultat que també fa encarar la segona volta amb tranquil·litat.

Gran victòria de Jaume Grané/Xavi Linares davant Artur Garrosset/Valentí Sanclimens per 6-4, 7-6, Jordi De Belza/J.J. Penedès no van tenir problemes per guanyar en dos sets davant Isra/Toni Martínez. Joan Corcelles/Jordi Ferrer en canvi no van poder sumar el tercer punt caient 3-6, 4-6 davant Pere Hernández/Alfons Ruíz.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.