12Marzo
15 Camp Cat S15.jpg

Esquaix.El Nacho guanya el títol català de S15 i PSA closed a la Pineda-Salou

El montbuienc Nacho Fajardo va dominar també el català S15 jugat al Marconi de Terrassa en una competició on s’hi van desplaçar 4 igualadins.

El Nacho completa doncs el doblet tant espanyol com català. Per assolir el títol, és va desfer a semis de Joan Serna del Rocafort de Barcelona a semis i a la final a Hugo Lafuente de Lloret per 3-1.

A la mateixa categoria, molt bon resultat del Nil qui va acabar en 5a posició desprès de perdre a quarts davant el Joan Serna en 3 ajustats sets i en el quadre per llocs va guanyant a Martí Bahí del Triops de Banyoles en el partit pel 5è lloc final.

En la categoria de plata, molt bon campionat de l’Eric Morillas, tercer desprès de perdre a semis en un renyit partit de 3-1 davant el guanyador final del torneig, el Lazlo Kubala (besnét del cèlebre jugador del Barça).

Per la seva part la Montse Fajardo va quedar en 3a posició final desprès de perdre en un ajustat partit davant l’Ona Blasco de Lloret i la Noa Romero del CN. Sant Andreu.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.