09Abril
18 PadelCat Masc 3a Meskpadel.jpg

Pàdel. Derrotes del 1er i 3er equip Subaru

FCP 1ª Masculí 

El primer equip federat Subaru segueix erràtic amb nova derrota per 3-0 jugant a fora contra Indoor Pàdel Bages B que es un dels aspirants a guanyar la categoria. Les lesions de alguns dels puntals de l'equip, més alguna absència destacada van minvar l’equip.

Carlos Jiménez/Josep Llorach són qui van estar més a prop de sumar però van caure en el tercer per davant Damià Curtichs/Jordi Masfret, Isidre Marimon/Joan Corcelles va cedir 3-6, 4-6 amb Lluís Sánchez/Sergi Gómez i Ramón Gabarró/Pere Farré no van tenir opcions caient en dos sets amb Ricard Vilanova/Xavi Cintas.

Lliga PàdelCat 3a Masculí 

Derrota inapel·lable a casa 0-3 davant el +KPàdel d’Òdena. Classificar-se en el grups dels més bons te l’inconvenient de jugar amb els millors i l’avantatge d’assegurar la categoria.

J.M. Pino/Josep Buron van caure en dos sets davant Dani Muñoz/Ramon Sala, David Hornos/David Pérez també van cedir en dos amb Albert Torres/Pere Carbonell i finalment Juanjo De Miguel/Pol Palmés tampoc ban tenir cap opció amb José Santano/Cristian Arollo caient també en dos.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.