24Abril
18 PadelCat Fem 3a  El Moli.jpg

PàdelCat 3a Femení. Doble jornada per recuperar partits

Aquesta setmana les noies Subaru de 3a tenien feina. Doble convocatòria per recuperar un dels partits ajornats per la pluja. 

El primer jugat a casa contra les líders destacades de la categoria, no vàrem tenir sort ja que el resultat final de 0-3

Rosa Mas/Sònia Díaz van cedir amb Cristina Gavara/Olga Romero per 3-6, 4-6, Rosa Calvet/Encarna Delgado van vendre cara la derrota caient 1-6, 7-6, 2-6 amb Belen Gonzalez/Mary Luz Cervero i finalment Joana Dalmases/Imma Llopart també van anar al tercer ser caient amb Gemma Fernàndez/alba Ruíz per 6-2, 4-6, 3-6.

Més tard desplaçament a Cervelló, on vàrem arrancar un puntet que podien haver estat 2, perdent el 2on partit “in extremis”. 

Mar Marimón/Encarna Delgado no van tenir opcions caient en dos sets davant Berta Nicolau/Imma Fernàndez, Sònia Díaz/Eva José van empatar a 1 guanyant 6-4, 7-5 amb Míriam Pozo/Cristina Sánchez i finalment en un dramàtic partit, Mar Piqué/Encarna Valdés van cedir per un doble 6-7 davant Gemma Durban/Manoli Coronado.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.