25Abril
18 +45 Oxford - Les Cabanyes.jpg

Pàdel. Lliga +45. Oxford guanya amb un equip en "quadre" i Cambridge arrenca un punt

Lliga Pàdel +45 Oxford

Amb un equip sota mínims per lesions i viatges, Oxford va aconseguir una bona victòria a casa davant el Padel 7 de Santpedor.

Lluís Fernàndez/Isidre Marimón va sumar una treballada victòria davant Suso Ansedes/Artur Gannau per 6-3, 5-7, 6-1, Gabi Bonet/David Sanuy van caure per un doble 6-2 amb Domingo López/Franc Balsalobre i finalment Jordi Homs/Àngel Solé van decidir guanyant 6-4, 7-5 a Pedro Gonzalez/Josep Prat.

 

Lliga Pàdel +45 Cambridge

L'altre equip de veterans, Cambridge, en canvi va cedir a Les Moreres 1-2 però arrencant un punt molt valuós.

Jaume Grané/Xavi Linares van caure per un doble 4-6 amb Toni Esteve/Lluís Piqué, per J.J. Penedès/Jordi De Belza van jugar un gran partit guanyant a Jaume Mallart/Xavi Valls per 6-4, 7-6, però Joan Figuerola/Jordi Pallarès van caure amb Jordi Muntané/Pau Palmés per un doble 6-3.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.