02Mayo
Xarxes.jpg

Caprabo. Si vols guanyar un carro CAPRABO valorat en 50€ i una quota gratuïta, toca llegir una mica...

Nova campanya Caprabo. Ja fa 2 mesos que hem començat les dues noves campanyes CAPRABO Captació i CAPRABO Incentiu.
CAPRABO Captació. A grans trets serà la mateixa com fins ara. Pots vincular el teu carnet Caprabo al club, més dos familiars o amics i entres directe en un sorteig d’un carro Caprabo valorat en 50€. Amb això tens també uns auriculars de regal (en cas de carnet individual) i un carregador de mòbil universal (en cas de portar addicionalment els teus dos familiars).

CAPRABO Incentiu. Aquesta campanya és nova i hem incorporat un sorteig cada mes d'una mensualitat gratuïta sempre i quan ens portis el ticket de caixa per valor superior als 50€. En la recpecioneta nova que hi ha just entre la sala funcional i la de cycling hi han les urnes pel sorteig. Penseu que els que ens porteu el ticket de caixa, heu de posar al darrera el vostre nom i telèfon. 
Molta sort i moltes gràcies per confiar en nosaltres i Caprabo!!!!.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.