07Mayo
1.jpg

Esquaix, 33è CAMPIONAT FIRA. Joel Jaume guanya el comarcal d’esquaix.

Per 33è any sense interrupció, del 2 al 4 de maig, l’Esquaix Igualada va organitzar el tradicional campionat comarcal d’esquaix trofeig Fira. El torneig de la fira amb 33 edicions és el més antic dels que és celebren a la península.
Amb una gens menyspreable participació de 36 jugadors vinguts de la comarca, el Joel Jaume va recuperar el títol comarcal desprès de guanyar a la final al montbuienc Nacho Fajardo, qui a semis es va desfer en un gran partit del barceloní Pablo Dolz, jugador habitual del club. El Joel és va desfer a semis de Lluís Fernàndez, tercer finalment. En el quadre de consolació, domini absolut dels capelladins copant les 3 places del podi amb el Carles Sánchez com a campió, el Sergi Campos subcampió i el Dani Zaragossà en el tercer lloc del podi. Com ha estat norma també en tots aquests anys, tot va acabar a l’snack del club amb el corresponent lliurament de recompenses a càrrec de Joan Casahuga president de la catalana i el pica-pica de rigor.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.