08Mayo
Marconi 1.jpg

Esquaix. Lliga catalana infantil. Seguim líders per solament 8 punts de marge

Al terrassenc Marconi, els nostres joves del club, van mantenir el liderat per 8 punts en una lliga molt igualada i emocionant.

Aquesta lliga es caracteritza per sumar i restar els punts a favor i en contra de tots els partits i qui millor coeficient te és qui serà campió.

Nil Aguilera, Montse Fajardo, Eric Morillas i Jofre Barrufet va jugar la doble jornada. En la del matí, davant el Triops de Banyoles, els nostres joves van cedir per 160-138 i en la jornada de tarda, els mateixos jugadors va dominar a un dels grans rivals, al títol, el Malibú de Sabadell per 169 a 141.

De moment la classificació l’encapçala l’Esquaix Igualada 1744-1517, seguit del Malibú de Sabadell 1736-1511 i amb el Sant Andreu amb 1656-1497.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.