09Mayo
IMG_2867.jpg

Pàdel. Llliga +45 Oxford i Cambridge sense opcions de títol

Lliga Pàdel +45 Oxford

Aquesta setmana Oxford va recuperar un partit que tenia atraçat i va completar una nova jornada de la lliga de +45. En el primer de divendres al vespre, derrota a Les Moreres per 3-0 en 3 partits molt igualats, l'endemà desplaçament a  l’històric club de La Llacuna i aquí l'equip Subaru va aconseguir una victòria per 1-2.

Davant Les Moreres, Isidre Marimon/Ramón Gabarró van cedir davant Lluís Piqué/Jaume Mallar per 6-7, 6-4, Jordi Homs/Jordi Carol van caure 3-6, 4-6 amb Gabri Vidal/Manel Vilarrubies i finalment David Sanuy/Àngel Solé van també cedir per 6-3, 0-6, 3-6.

Davant La Llacuna, amb 7-5, i 5-4 a favor David Sanuy/Isidre Marimon es van haver de retirar per lesió del primer davant M. Grau/O. Súria, però el nostres van poder capgirar gràcies a la victòria de Àngel Solé/Jordi Homs primer davant Alfons Saumell J.R. Redondo i Lluís Fernàndez/Agustí Homs desprès davant Joan Mínguez/Beni Cachà.

 

Lliga Pàdel +45 Cambridge

L'altre equip de la +45, Cambridge, aquest cop va perdre jugant a casa contra l'Infinit. El motor és van escalfant de cara el partit mes desoíssiu de la temporada contra els seus grans rivals d’Oxford.

Xavi Linares/David Jaume van caure 6-3, 1-6, 4-6 amb Felix Miramunt/Josep Costa, Josep Joan Penedès/Xavi Balp també van cedir 5-7, 3-6 amb Abdelah Zaïm/Raul Criado i finalment Jordi Ferrer/Jordi Pallarès tampoc van poder sumar caient per un doble 2-6 amb Paco Fonseca/A. Triviño.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.