14Mayo
18 PadelCat 3a Masc Ca N'Amat.jpg

Lliga PàdelCat masculina. Victòria a Piera del 2a i derrota a Ca n'Amat del 3a.

Lliga PàdelCat 2a masculí.

Victòria de l’equip Subaru de PàdelCat masculí, a les pistes del CT Piera, on només un accident va privar-nos de la victòria per la màxima. Tot i així vàrem guanyar per 1-2, cosa que permet que seguim sent el primer classificat de la Lliga, a falta només de un partit de la segona fase. 

Jan Albareda/Lluís Fernández van dominar 6-2, 6-1 a Victor Beltran/Miguel Angel Plaza i Lluís Piqué/Xavi Lorente van fer el mateix enfront Dani Sánchez/Jerson Jiménez per un doble 6-1.

Lliga PàdelCat 3a masculí. 

Partit jugat en diumenge a les 15:00 en una hora molt poc comercial. Derrota per 3-0 a les instal·lacions de Ca N'Amat.

Marc Rabell/Josep Buron van caure per un doble 2-6 amb Nado Trebejo/Alberto Perales i Juanjo De Miguel/Josep Ma Méndez van patir la mateixa sort ensopegant 4-6, 3-6 amb Milo Rodríguez/Edu Pacheco.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.