15Mayo
18 PadelCat 3a Fem NP Vallbona.jpg

Lliga PàdelCat femenina. L'equip Subaru de 3a guanya a Vallbona i el de 4a perd a Sant Esteve.

Lliga PàdelCat 3a femení.

Aquest cop si!! Les noies Subaru de 3a van guanyar jugant a fora a les instal·lacions de NP Vallbona. Victòria final per 1-2 i molt lluitat 3er punt caient al final del costat de les locals.

Eva José/Sònia Diaz van sumar guanyant 6-2, 6-2, les germanes Calvet Rosa i Joana també van donar el punt guanyant 6-2, 6-1 i finalment en l’esmentat partit, Mar Piqué/Imma Llopart van caure 6-3, 4-6, 4-6.

Lliga PàdelCat 4a femení 

Derrota a casa per 1-2 contra el St. Esteve de Sesrovires.

Marta Pujol/Miriam Conde van cedir 2-6, 0-6 amb Teresa Sogas/Txell Pallarols i Cristina Hernández/Raquel Alonso van cedir 1-6, 2-6 per R. Habas/Rocío Arbia. El nostre punt el vàrem sumar per incompareixença de les rivals

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.