15Mayo
18 +45 Cube - Oxford.jpg

Pàdel. Lliga +45. Oxford i Cambridge, camí del seu derbi particular

Lliga +45. Victòria i derrota de l’equip de Cambridge.

Doble jornada per l’equip de Cambridge. En partit aplaçat per la pluja, Cambridge va tenir poques opcions davant els líders, Les Cabanyes de Vilafranca caient 0-3, però en canvi dissabte van dominar amb comoditat 3-0 al Tot Pàdel de St Fruitós.

Davant Les Cabanyes, Jordi De Belza/David Jaume 3-6, 5-7 Jordi Montfort/Manel Escala, Josep Joan Penedès/Xavi Balp van cedir 7-5, 3-6, 10-12 amb José Gómez/Coque Rodríguez i finalment els dos Jordis, Ferrer i Pallarès també van caure 3-6, 6-2, 1-6 amb Manel Arjona/Salva Muntaner.

Amb Tot Pàdel, Jordi De Belza/Jaume Grané van cedir en un renyidíssim partit 6-0, 6-7, 6-7 amb P. Barrera/Dani Ariza, Josep Joan Penedès/Xavi Balp vam sumar còmodament guanyant per un doble 6-1 a Víctor Temporal/C. Alfonso i finalment Joan Corcelles/J.A. Colom van donar el decisiu guanyant 6-1, 6-2 a Òscar Flores/Albert Carreras.

 

Lliga Pàdel +45 Oxford. Oxford cau.

Un Oxford sense opcions en la lliga va perdre per 2-1 a les pistes del Cube de Manresa.

Sembla que ambdós equips ja només estan pensant en el gran derbi on de l’última jornada de la Lliga.  

David Sanuy/Àngel Solé van cedir per un doble 2-6 amb Valentí Santcliment/Jimmy Jiménez, Joan Llorach/Gabi Bonet van sumar una bona victòria guanyant 7-5, 6-3 a Javi Jiménez/Francesc Álvarez i finalment el germans Homs, Jordi i Agustí van caure 3-6, 4-6 amb Xevi Costa/Josep Ledesma.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.