16Mayo
18 Esquaix Sabadell 3a.jpg

Esquaix. L’equip RS-PLASTNET és classifica pels play-off al títol de 3a, empatant a Sabadell 2-2.

Gran temporada del tercer equip RS-PLASTNET que desprès d’empatar a 2 amb el Natació Sabadell és va classificar per optar al títol d’aquesta categoria jugant el play-off a 4 i de pas intentar pujar a 2a catalana, en cas de quedar entre els dos millors.

Sergi Rivero va cedir 7-11, 4-11, 7-11 amb David Acuña, les coses és van complicar més ja que Carles Sánchez també va ensopegar amb David Olivé 7-11, 9-11, 11-3, 7-11. Però en el tram final la jove Montse Fajardo és va desfer de Montse Fargas per 11-7, 12-10, 11-7 i Dani Zaragossà va donar l’empat gràcies a la seva victòria i el coeficient a favor guanyant a Marta Cirera per 11-8, 11-1, 12-10. Veurem com van els play off, però d’entrada, moltes felicitats a tots per aquesta campanya espectacular!!!!!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.