17Mayo
IMG_20180506_161301_194.jpg

Btt. Fantàstic Genís López, segon de la Titan Desert en màster 50 i 51è de la general final.

Si una cosa tenim clara, és que darrera de cada esportista, sempre hi ha una història personal diferent, però si hi ha un tret comú entre els esportistes que practiquen la bicicleta, és que rarament hi han resultats sense esforç, lluita, perseverança i entrenament, molt entrenament. I aquest...és el cas del Genís....

Gran resultat del Genís Lopez a la mítica prova ciclista que és celebra al Marroc, una prova molt consolidada i que és una autèntica referència de les proves de llarga distancia que és celebren per tot el món.

Ja Des del primer moment, el Genís ja va donar mostres de que no anava a fer turisme deixant molt clares les seves intencions de pujar al calaix.

Aquí us deixem un beu resum de les etapes i diferents classificacions dia a dia.

1- Etapa Boulmane Dades – Boulmane. etapa d´alta muntanya 2600m de desnivell, 79 general 4art màster 50.

2- Boulmane Dades - Alnif etapa de mitja muntanya amb 1600 de desnivell i primera de les etapes marató 114km, 68è general 4art màster 50.

3- Alnif-Rissani segona etapa marató ja dins el desert 95km, 42 de la general i 2on màster 50

4- Rissani-Merzouga 95km, 50è de la general i de nou 2òn màster

5- Merzouga-Merzouga etapa Garmin (sense trac 100%navegacio) de 45km, 57è de la general i 3er màster.

6- última etapa entre Merzouga-Maadid, de 79km, acabant 34è de la general de nou, 2on màster.

Moltíssimes felicitats Genís!!!!!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.