21Mayo
18 Banyoles.jpg

Esquaix. Grans resultats dels júniors als campionats de Catalunya S11, S17 a Banyoles.

Gran collita dels júniors de l’escola infantil de l’Esquaix Igualada amb dos títols, un subcampionat, dos quarts llocs i un cinquè.
A sub 17, Nacho Fajardo va fer bons els pronòstics dominant al igualadí Nil Aguilera, a semis al barceloní Joan Serna, i guanyant no sense dificultats la gran final al jove de Lloret Hugo Lafuente per 3-1. En aquesta mateixa categoria, bon campionat del Nil Aguilera que desprès de perdre amb el mateix Nacho a quarts, en el quadre per llocs, va encadenar 3 victòries obtenint la 5a posició final. 
A categoria de plata S17, títol per l’igualadí Gerard Sabariegos que venint de prèvies va fer un gran campionat guanyat 4 partits i dominant la final al manresà del Nat’s Adrià López per un igualadíssim 3-2 final.
A sub 11, destacadíssima actuació dels nostres amb el Jofre Barrufet sotscampió del quadre de S11, caient amb l’inabordable Oriol Salvia a la gran final, desprès de guanyar a Martí Arpa a quarts i Pol Asensio a semis. Sergi Rivero també va tenir una destacada actuació guanyant primer a Adrià Martí a vuitens i Marc Coll a quarts i per tant arribant a la penúltima ronda però caient amb el més tard campió.
Montse Fajardo va quedar en 4a posició en una categoria que no és ni de bon tros la seva. Tot i així, la Montse va plantar cara però va perdre els seus tres partits davant la Ona Blasco, campiona, la Maria Jutglar segona i la Ivet Isern tercera.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.