21Mayo
18 +45 Oxford - CT Piera.jpg

Pàdel. Gran jornada pels equips masculins Subaru del club.

Bon balanç dels diferents equips Subaru amb 3 victòries de 4 possibles.

Lliga federada 1ª masculí.

Nou pas endavant dels nostres jugadors de primera, aquest cop en un partit també molt important davant del Slampadel, un altre dels rivals directes. Finalment gran victòria per 0-3 dels nostres.

Isidre Marimón/Xavi Linares van donar el primer punt guanyant per un doble 6-4 a Ander Mendiguren/Pepe Pérez, Marc Corcelles/Salva Raja molt sòlids van donar compte de Carlos Carrillo/Àlex Balagueró per 6-4, 6-2 i finalment Josep Llorach/Nil Munné van completar la feina sumant el tercer punt amb Jose Mª Pifarre/Hèctor Solé per 6-6, 6-3, 6-3.

 

Lliga PàdelCat 2a Masculí.

Últim partit partit de la segona fase de la Lliga regular i nova victòria dels nois Subaru, apunt per aconseguir el premi de la Masia de turisme rural. Novament s'ha guanyat per 3-0 contra Espadel de Esparreguera, acabant líders de la Lliga. Ara tocarà esperar els emparellaments dels Play-Off.

Salva Raja/Isidre Marimon van despatxar el primer partit guanyant per un doble 6-3 Sergi Geremias/Sergi Fernàndez, Lluís Fernàndez/Joan Albareda també van puntuar dominant 6-3, 7-5 a Javier De Cima/Sergio Siles i finalment Roger Rosich/Marc Corcelles van completar el tercer punt guanyant 6-4, 6-0 a Pepe Nieto/Txema Martínez.

 

Lliga Pàdel +45 Oxford

La lliga de +45 arriba a la seva fi i Oxford va sortir airós del seu enfrontament contra CT Piera, jugant a casa. Victoria per 3-0 que fa pujar els ànims dels jugadors de cara el imminent enfrontament entre els dos equips del Club.

Jordi Carol/Isidre Marimón van sumar 6-3, 6-4 amb Xavi Gil/Josep Mª Triquell, Lluís Fernàndez/Agustí Homs van fer el mateix guanyant en dos sets a Rafa Costa/Antonio Algarra i finalment David Sanuy/Àngel Solé van resoldre 0-6, 7-5, 6-4 amb Albert Pascual/Albert Carrique.

Lliga Pàdel +45 Cambridge

Cambridge, en canvi no va tenir el dia i va caure de forma contundent 0-3 jugant a casa, davant el gran favorit per guanyar la lliga Can Bonastre.

Xavi Linares/Jordi De Belza van cedir per un doble 2-6 amb J.A. Recasens/Xavi Morente, J.J. Penedès/Jaume Grané també van caure en dos davant Jordi Madrid/Joan Castilla i finalment Jordi Ferrer/Jordi Pallarès també van cedir en dos sets enfront David Cadenas/J.L. De la Fuente.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.