21Mayo
6.jpg

Futbol 2x2. Èxit indiscutible!

Just divendres 18 de maig, vàrem recuperar una activitat que feia anys teníem al magatzem.

El futbol 2x2 és una activitat que difícilment tindria èxit si és fes cada dia. Però la veritat és que esporàdicament, funciona molt be  i la crema calòrica en solament 15’ de joc, és difícil de trobar en altres esports.

En total van ser 16 equips i l’expectació al club van ser molt evident amb partits resolts per un sol gol.

Les ordres al final és van complir i el Pepe i el Quim van arribar a la final “por lo civil, o por lo militar”, que era la consigna abans de començar. Primer ja van escalfar motors amb el vídeo de la “prèvia campions” a https://www.facebook.com/Esquaix.Igualada/videos/1858302860893959/ i desprès van “amanyar” el quadre al seu gust i “antojo”.

Per la banda baixa del quadre, els esmentats perles, Quim i Pepe, van “cosir” als pobres Juanito/Joel a semis, mangonejant el que no està escrit i passant a la final en l’últim sospir per un sol gol. Per la banda alta del quadre, la parella Ton/Josep van dominar amb solvència els seus compromisos, incloent les semis davant l’Asensi i l’Aitor.

A la gran final, les ordres eren molt clares i calia que els clients guanyessin als tècnics “fos com fos” i la veritat és que tot va sortir rodó, malgrat els nostres dubtes veient el mal perdre que tenen.

El Ton i el Josep és van alçar amb la victòria i amb quota gratuïta inclosa, per aquest mes que entrarem.

Felicitats a tots i gràcies per ser-hi presentes. Repetirem, segur....

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.