28Mayo
28166738_1754343737955524_5454449513984256679_n.jpg

Esquaix. Joel Jaume i Montse Fajardo sots campions del campionat de Catalunya de 1ª categoria

Gran resultat del gran dels germans Jaume i de la jove Montse Fajardo a Barcelona quedant sots campions del campionat de Catalunya de 1a, reservat a jugadors no professionals i celebrat al Nick Sports de la ciutat comtal.
El Joel no va tenir un quadre gens fàcil i contra pronòstic va anar sortejant rivals fins plantar-se a la gran final. Primer a 1/16 va guanyar al jove Pol Rami, acte seguit és va desfer d’un dels seus coach Nasi Herms, recentment coronat campió d’Espanya +45 i +50 també per 3-0. A quarts va dominar a Pablo Dolz, jove jugador barceloní que també entrena a Igualada i finalment a semis, va derrotar contra pronòstic al tarragoní Nilo Vidal per 3-1 en un partit completíssim de l’anoienc.
A la final, tot i plantar cara, el Joel va acusar el cansament caient davant Dani Pacual per 7-11, 10-12, 10-12.
En aquest mateix quadre, el Montbiuenc Nacho Fajardo va derrotar al vallesà Manel Olmos a 1/16 de final però no va poder amb Alex Luque del Triops de Banyoles a vuitens.
Finalment la joveníssima Montse Fajardo va quedar sotscampiona en una categoría molt poc participada ja de per si, més algunes noies, les teòricament favorites, que van preferir jugar en el quadre masculí.
Tot el crèdit per això, per la jove montbiuenca, que també està completant una gran temporada i caient solament amb la campiona Cyntia Servellon del Triops de Banyoles.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.