08Junio
Andorra2.jpg

Esquaix. Nil Munné guanya el circuit de 2a a Andorra

Notable resultat de l’igualadí Nil Munné en una nova prova del circuit català d’esquaix de 2a categoria que va tenir lloc a l’Anyòs Park del principat.

A 1/16 de final va guanyar Axel Zunzuren per 3-1, a vuitens també va donar compte de Adlane Lounes per 3-0, a quarts va passar a costa de Marc Ripoll guanyant-lo per 11-4, 11-6, 11-9, a semis en un partit agònic va passar a la final desprès de guanyar Tito Suárez per 12-10, 7-11, 7-11, 11-7, 11-8 i a la gran final és va desfer de David Forné per 3-0.

En el mateix quadre, Carles Sánchez és va quedar a la ronda de 1/8 de final caient davant  Marc Ripoll per 3-1 i en el quadre per llocs, va guanyar a Cynthia Servellon però va caure amb Adlane Lounes i Marc Ripoll, mentre que Sergi Rivero va cedir a 1/16 de final davant Roger Tomàs per un igualadíssim 3-2 i en el quadre de consolació, va cedir davant Joan Puig per un també igualat 3-1.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.