11Junio
18 PadelCat 2a Espadel.jpg

Pàdel. Doble derrota en la lliga federada de 1a masculina i la Pàdelcat femenina de 2a.

Pàdel. Poca activitat de pàdel aquesta setmana pels equips Subaru on només segueix en competició la lliga Federada i la lliga PàdelCat. En aquesta última, solament resten les eliminatòries de la 3a fase on hi tenim classificats els 2 equips Subaru de 2a, el masculí i el femení.

PàdelCat 2a Femení. 

L’equip Subaru femení ha completat una gran temporada i ha arribat fins aquí caient a 1/8 de final davant l’Espadel. Bons partits amb molt bon nivell però al final no ha pogut ser, cedint per 2-1 però caient amb honor.

Elia Soriano/Laia Aguilera van caure 1-6, 3-6 amb Jenny Loem/Txus, Rosa Sanuy/Mònica Òdena van completar un gran partit empatant a 1, 6-2, 0-6, 6-3 amb Susanna/Vanessa Corral i finalment en el decisiu, les dues Laures, la Barco i la Molina, molt fiables tota la temporada, aquest cop no van poder sumar caient per un doble 6-2 amb la Pamela/Montse Balez.

Gran temporada per això d’aquest equip que cada dia és supera.

Lliga federada masculina de 1a. 

Aquest cop ha tocat la d'arena i desprès de 3 jornades guanyant, dolorosa derrota per 3-0 a les instal·lacions de C.T. Olesa C, un dels rivals directes per mantenir la categoria.

Marc i Joan Corcelles no van tenir opcions caient per 3-6, 2-6 amb Albert Pujol/Luis Nieves, Isidre Marimon/Salva Raja tampoc en van tenir caient 2-6, 1-6 amb Cristian Solsona/Ferran Badia i finalment Lluís Fernández/Ramon Gabarró tampoc van tenir el dia sent superat per Miquel Àngel Renau/Juanma Ramos per 3-6, 1-6.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.