28Junio
18 Esquaix Tirneig estiu.jpg

Esquaix. Campionat d’estiu amb sopar i entrega de premis de la lliga social.

Dimarts va concloure oficialment la temporada d’esquaix amb el campionat d’estiu i acte seguit amb el sopar i l’entrega de premis de la lliga social de gener-juny.
La veritat és que el campionat que tancava la temporada va ser prou interessant amb molts partits renyits i boníssim ambient. El campionat va acabar amb el triomf de Joel que per cert ha tancat la temporada fent el triplet, guanyant la lliga d’hivern, el comarcal de la fira i l’esmentat torneig d’estiu. 
El Jove Nacho també ha completat un temporada molt regular pujant al calaix en tots els campionats.
Finalment la lliga social de gener-juny, la que premia als més regulars, te nou campió amb el Sergio Rivero davant del Lluís Fernández, a segona l’Albert Enrich ha dominat davant el Ton Colom i finalment a tercera victòria incontestable del Jordi Gual davant el jove Jordi Colom
Setembre ens espera amb novetats, alguns canvis importants i a l’espera d’estrenar paviments nou cap a finals d’any. 
Gràcies un cop més, per la vostre confiança i ens veiem el primer dimarts de setembre!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.