02Julio
18 Esquaix Cuenca 1.jpg

Esquaix. Els germans Jaume campions i subcampions d’Espanya en dos diferents equips.

A principis de juliol, Cuenca va ser escenari dels campionats d’Espanya de clubs.
Els dos germans Jaume van jugar en dos clubs diferents. El Joel ho va fer amb el club Tres Cantos de Madrid i el Bernat amb el Tennis Sabadell actuals campions. L’atzar del sorteig va fer que els dos equips no es poguessin trobar-se fins la final. Desprès de les rondes preliminars, Tres Cantos va derrotar a semifinals a l’Abarlés de Granada en una eliminatòria molt igualada de 3-1 i amb victòria del Joel davant Enrique Gonzalez per 3-1 i El Tennis Sabadell ho va fer amb el Rocafort de Barcelona per 4-0. També producte de les casualitats, els dos Jaume es van enfrontar tots dos en la gran final resolta pel Bernat 12-10, 11-7, 11-6 i dominada finalment pel Tenis per 3-1.
Aquest és el tercer títol consecutiu pel Tennis Sabadell i en les tres ocasions amb presència de l’igualadí, que per cert estrena nou ránquing mundial, el 79.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.