09Marzo
15MascBFederatvsCaNAmatweb.jpg

Pàdel. Resultats dels equips masculins de lliga federada i Baix Llobregat.

Mala jornada per l’equip B federat amb una clara derrota a Ca n’Amat.
Cap de les nostres parelles va tenir el dia i Julià Spick/Jordi Carol, Lluís Fernández/Joan Albareda i Àngel Solé/Joan Llorach van poder fer res per evitar caure en 2 sets.

Masculí lliga del Baix Llobregat. Doble jornada de lliga del Baix Llobregat i derrota a casa 1-2 davant l’Andrés Gimeno i també ajustada derrota en partit atraçat davant el CP Esparraguera també a casa i per 1-2.
Davant l’Andrés Gimeno, Marc Rabell/Andy Castro van perdre amb Roberto Carro/Lorenzo Valero, David Muñoz/J.A. Colom van córrer igual sort caient amb Edu Pobarchik/Alex Iglesias. El punt igualadí va ser per Albert Tino/Andy Castro davant E. Holgado/L. Duarte.
En el partit que restava pendent degut a un aplaçament, els nostres han esta prou be sobretot el debut de Xavi Lorente formant parella amb el Martí Mas i guanyant el seu compromís.
Pep Ferrer/David Sanuy i Lluís Fernández/Joan Albareda no han pogut fer el mateix caient en els seus compromisos.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.