21Agosto
370d3ea8-734e-4712-8968-5d7ae5945f52.jpg

Esquaix. Els germans Jaume juguen la copa d’Espanya a Cuenca.

 
Els germans Jaume és van desplaçar a Cuenca per jugar la copa d’Espanya absoluta.
Aquest campionat que cau en mig de no res i agafa a la majoria de jugadors en plena pretemporada és una cita obligada pels jugadors que tenen beca per la federació i que han de jugar si o si.Aquest és el cas del petit dels Jaume, que es va desplaçar a Cuenca com a un dels favorits.
El Bernat finalment va caure a la penúltima ronda de semis davant el deu rival de Sabadell Iker Pajares 57 del món per un renyit 3-1, 10-12 en el quart i en un partit brut i pler decisions complicades.
Per la seva part, el Joel va fer un bon campionat superant la 1a ronda i caient el la ronda dels últims 16 davant el portuguès Claudio Pinto 217 del ránquing mundial per un renyit 11-5, 9-11, 4-11, 10-12.
El Joel farà una incursió al circuit internacional aquesta 2a part de la temporada debutant a Rotterdam a finals de mes.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.