17Septiembre
18 Pàdel Les Moreres federat.jpg

Pàdel. La lliga federada masculina reprèn activitat amb victòria davant Les Moreres.

Pendents de que engegui la lliga PàdelCat i la lliga +45, l’única lliga que de moment segueix activa en pàdel, es la federada.
Debut agredolç de l’equip Subaru de l’Esquaix Igualada ja que tot  i guanyar per 2-1 a casa contra Les Moreres, el retorn esperat de la figura del primer equip Mito Campins, no va ser gaire afortunat, caient contra pronòstic en 3 sets, fent parella amb l’Isidre Marimon.
Així doncs el Mito i l’Isidre van cedir 4-6, 6-2, 4-6 amb Martí Solís/Martí Ferrer, però un Marc Corcelles/Salva Raja molt solvents van empatar guanyant 6-2, 6-0 a Dani Osuna/Adrià Vázquez i en el decisiu Josep Llorach/Carlos Jiménez van necessitar d’un tercer set per resoldre davant Toni Jiménez/Julià Oliveri 6-3, 5-7, 7-5. 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.