17Septiembre
Copa-Espanya-13-17-2018.jpg

Esquai. Copa d’Espanya 13 i 17 a Valencia. Montse Fajardo campiona a 13 anys i el seu germà Nacho queda tercer a 17.

Els passats dies 14 i 15 de Setembre el Club K7 de València va acollir la Copa d’Espanya sots 13 i sots 17, en les categories masculina i femenina, amb representació dels montbuiencs Nacho i Montse Fajardo.
A la categoria sots 13 femenina la Montse, es va endur el títol de Campiona, després de superar totes les seves rivals en la lligueta. Fajardo va derrotar a la murciana Ángela Gracia (tercera classificada final) per 3 jocs a 0, a la gallega Olivia Mon per 3 jocs a 0 i a l’andalua Estela del Carmen Martín (sotscampiona final) per un ajustat 3 a 2.
En la categoria sots 17 masculina, també molt bona del Nacho tercer classificat final guanyant als locals Juan Cerezo i Ernesto Revert, abans de caure a les semifinals davant Ortigosa per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc victòria davant Alvaro Martín per 3 a 0. 
Seguin amb el Nacho, val a dir que el passat cap de setmana es va impossar en la 1a prova del circuit català de 2a a Terrassa desprès de derrotar en la final al Tarragoní Sergi Perdigon.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.