24Septiembre
18 Esquaix Autonòmic de seleccions1.jpg

Esquaix. La selecció catalana, amb presència del Joel Jaume, fa bronze als autonòmics d’Espanya.

El gran del Jaume va estar convocat per la selecció catalana als campionats d’Espanya per autonomies.

El passat cap de setmana Galícia va organitzar els campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques amb presència de l’anoienc Joel Jaume.

Amb una selecció plena d’absències importants, la quadribarrada que per cert, portava al nostre representat com a 1a raqueta  va tenir un notable actuació, perdent solament amb la gran favorita Galicia que per cert alineava tota l’artilleria pesada.

Davant Navarra, el combinat català va dominar 4-0 a la 1a ronda amb victòria de l’igualadí davant David Marin per 3-0. A quarts davant Valencia, derrota del nostre jugador enfront el valencià i ex jugador professional Alex Garbi per 0-3, però amb victòria final 3-1 dels catalans. A semis davant Galicia, derrota clara 0-4 amb el Joel fent un gran partit caient per un renyit 12-10, 9-11, 10-12, 9-11 davant el gallec Carlos Cornes, que es troba entre els 100 millors del món i finalment en el partit pel tercer i quart lloc, davant Andalusia, l’anoienc va poder sumar el seu punt guanyant al granadí Javi Martín per 3-1. 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.