22Octubre
IMG_0022.jpg

Esquaix. Els germans Jaume a Cleveland i París.

Els dos germans Jaume va tenir feina el passat cap de setmana. El Bernat que encara és troba a EEUU va jugar a Cleveland el passat cap de setmana i juga a Boston aquesta. Per altre banda, el seu germà gran Joel, va jugar un torneig a París on va acabar en tercer lloc.

El Bernat va tenir una gran actuació a Cleveland però amb sabor agra-dolç. D’entrada va superar la primera ronda dominant al sud-africà Jean Pierre Britts 137 de ránquing mundial per 9-11, 11-3, 11-4, 12-10.
A 2a ronda, va donar un pas de gegant guanyant a l’americà Todd Harrity, 48è del ránquing mundial i cap de sèrie 2 del torneig.
En un partit molt ben plantejat, que perfectament és podia haver resolt en el quart, el Bernat va tenir la calma i paciència necessària per resoldre-ho en cinc 8-11, 11-9, 11-5, 7-11, 11-5.  
A quarts de final, davant el canadenc Shwan Delierre un seguit de decisions molt controvertides van acabar amb una sanció d’un joc i com a conseqüència l’anoienc no va poder acabar el partit. Esperem que no acabi en cap sanció sobretot tenint en compte els molt problemes d’arbitratges que hi va haver en tots els partits de la ronda de quarts de final d’aquest torneig americà. Propera estació Boston.

Per la seva banda, el Joel és va desplaçar a París per jugar un torneig PSA challenger obert a jugadors que comencen en el circuit professional. Desprès de superar les dues primers rondes de forma còmode, l’anoienc va passar a la penúltima ronda guanyant en un dur partit al número 1 de França sub 19, F. Douillard per un igualat i dur 3-1. A semis davant un ex jugador professional, va cedir amb el francès Fabien Versaille per 8-11, 11-9, 4-11, 5-11. Finalment en el partit per tercer lloc, va guanyar 3-0 al també francès Rohan Mandil. 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.