23Octubre
18 PadelCat 2na Masc Esquaix - NP Vallbona.jpg

PàdelCat masculí. Els equips Subaru de 2a i 3a perden i guanyen en el seu debut.

PàdelCat 2a Masculí

Derrota en la jornada inaugural de la per 1-2 davant el NP Vallbona. Només la parella 1 Subaru va guanyar amb solvència el seu partit tot i que els altres dos van ser molt igualats.

Joan Albareda/Xavi Lorente van dominar amb solvència 6-1, 6-1 a David Gordillo/J.A. Luque, però les coses és van torçar i Lluís Fernández/Jordi Carol primer caient davant Guim i Albert Gil 4-6, 6-7 i desprès Roger Rosich Pere Farré tenint la mateixa sort 6-4, 3-6, 4-6 davant Dani Martínez/Joel Vallejo

 

PàdelCat 3era Masculí 

L’equip Subaru de 3ª va començar amb bon peu, guanyant el primer partit de Lliga per 2-1 casa davant Can Busqué. Després dels molts fitxatges que s'han fet aquesta temporada, las sensacions son molt bones.

Les coses no van començar ja que J.M. Pino van cedir 5-7, 1-6 davant Jordi Palet/Eduard Batet, Jordi de Belza/J.J. Penedès van resoldre per la via ràpida guanyant 6-0, 6-2 Ivan Dueñas/Xavi Martínez i en el decisiu victòria incontestable de David Pérez/Jordi Giralt davant Josep Fernández/Àngel Amat per 6-3, 6-1.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.