12Noviembre
18 FCP 1era Masc Esquaix - Indoor Ca N'Amat.jpg

Pàdel. Resultats dels equips diferents equips Subaru masculins.

Federació Catalana de Pàdel – 1era Categoria Masculina

Ultima jornada de la Lliga Federada on el primer equip subaru han aconseguit una nova victòria per 2 a 1 contra el Indoor Ca N’Amat. 

Amb aquest resultat el equip ha quedat finalment classificat en una còmoda 5a posició. Marc Corcelles/Salva Raja van guanyar el seu partit amb autoritat. També el Josep Llorach i el Nil Munné van guanyar en 2 sets el seu partit. En el últim partit el Xavi Linares/Carlos Jiménez, després de un maratonià partit a 3 sets, no van poder fer-se amb el partit. 

Ara finalitzada ja aquesta lliga, aquest equip és podrà concentrar en les que acaben de començar com ara la lliga PàdelCat. 

 

PADEL – Esquaix Igualada Cat 2ª categoria masculina

Primera victòria del segon equip Subaru i per 0-3 a les pistes del +Kpadel davant del 2on equip del d'Odena. Després de un començament de lliga no gaire brillant, els de Subaru han donat un nou impuls a la Lliga. Dels 3 partits, dos guanyats amb molta solvència i només la parella 1 va haver de lluitar de valent anant a 3 sets

 

+Kpadel

 

Esquaix

 

Resultats

Miquel Raja

Xavi Perramon

Albert Homs

Jan Albareda

6/4, 3/6, 1/6 

Josep Camps

Claudi Garcia

Lluis Piqué

Salva Raja

2/6, 2/6

Francisco Hidalgo

Angel Mendez

Josep Llorach

Carlos Jimenez

2/6, 2/6

 

Esquaix Igualada - PàdelCat 3ª categoria masculina

Nova derrota per 3-0 en un grup complicadíssim i jugant a fora en les instal·lacions del Indoor Padel 7 de Santpedor. Els tres partits disputats els vàrem perdre en dos sets. 

  1. Josep Buron / Maurici Palomas
  2. Juanjo De Miguel / Pol Palmes
  3. Jordi Solé / Juli Caro

 

PADEL – Lliga Pàdel +45

 Ja ha començat la lliga comarcal amb la disputa de la 1a jornada i dues victòries per ambdós equips del Club, ‘Oxford’ i ‘Cambridge’.

En aquesta primera jornada, els de Oxford han hagut de desplaçar-se a La Llacuna, treballant de valent per guanyar els 3 partits. Un 0-3 que ens dona ales per encarar aquesta lliga. Debut exitós de un dels fitxatges estrella del equip, el Joan Corcelles Jr!! 

Els resultats dels 3 partits han estat els següents:

La Llacuna

 

Esquaix

Oxford

Resultats

Joan Lasso

Oriol Surià

Albert Homs

Joan Corcelles

4/6, 4/6 

J.R. Redondo

Carlos Galan

David Sanuy

Isidre Marimon

3/6, 1/6

Beni Carcha

Flavio Fanchini

Lluis Fernandez

Joan LLorach

6/3, 0/6, 0/6 

L’altre equip del club en aquesta Lliga, els de Cambridge, els hi tocava jugar a casa. També han començat amb una important victòria. El resultat final 2-1 contra el sempre difícil Cube de Manresa.  En la alineació, van fer debutar un dels nous fitxatges d’aquesta temporada, l’Andreu Torà, guanyant el seu punt jugant de parella amb el Jordi Ferrer. Les alineacions presentades i els resultats son:

Esquaix

Cambridge

 

Cube

Resultats

Xavi Linares

Josep Juan

Xavi Costa

Jimmy Jimenez

6/4, 4/6, 1/6 

Jordi De Belza

Jaume Grané

Valenti Santcliment

Alfons Ruiz

6/2, 6/3

Jordi Ferrer

Andreu Torà

Toni Martinez

Artur Garrosset

6/4, 2/6, 6/4

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.